ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η φωτογραφία που προκάλεσε καβγά Ρωμανού-Τσουκαλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μετέβη στον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών συνοδευόμενος από τον γιατρό που ενέκρινε τη fake αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του σταθμάρχη, προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Συγκεκριμένα, δείχνοντας μία φωτογραφία στο κινητό του, ο κ. Ρωμανός ανέφερε ότι «εδώ βλέπουμε την εικόνα του κ. Ανδρουλάκη που πήγε στον τόπο του δυστυχήματος και έγιναν όλοι αυτοί οι διάλογοι που ακούμε αυτές τις ημέρες. Ο κύριος που βλέπετε πίσω του είναι εκείνος ο γιατρός που έδωσε τη fake -από ό,τι φαίνεται- άδεια στον επιθεωρητή του σταθμάρχη. Χάρη στην άδεια αυτή, ο συγκεκριμένος επιθεωρητής έλειπε τη συγκεκριμένη μέρα και ήταν μόνος του ο σταθμάρχης», με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τσουκαλά, να απαντά «περσινά ξινά σταφύλια».

«Γιατί το λέω αυτό; Γιατί δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο το ΠΑΣΟΚ. Ο συγκεκριμένος ήταν κομματικό στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής αν δεν κάνω λάθος. Τελικά διεγράφη μετά την ΕΔΕ, αλλά την ημέρα που πήγε να κουνήσει το δάχτυλο στον τόπο της τραγωδίας ο κ. Ανδρουλάκης πήγε με αυτόν τον κύριο, αυτός τον συνόδευσε», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο από το Action24

«Ο κ. Ρωμανός να αφήσει τις εξυπνάδες και ας καταλάβει ότι δια της λάσπης δεν θα επιβιώσει πολιτικά. Το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται διαγράφηκε ακαριαία από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μόλις γνωστοποιήθηκε το συμβάν με την αναρρωτική άδεια», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημείωσε πως «αν ο κ. Ρωμανός θεωρεί ότι ο κ. Ανδρουλάκης δρα όπως ο κ. Μητσοτάκης και όποιον αποπέμπει τον επανεντάσσει μετά από 2-3 εβδομάδες, κάνει λάθος».

«Δεν είμαστε ευτυχώς όλοι ίδιοι. Μιας όμως και έχει ιδιαίτερη ευαισθησία -όπως λέει- με την αξιοκρατία, θα απαντήσει επιτέλους ποιού ρουσφέτι είναι ο μοιραίος σταθμάρχης;» τόνισε ο κ. Τσουκαλάς και συμπλήρωσε: «Ο πρωθυπουργός για το συγκεκριμένο θέμα έχει καταπιεί τη γλώσσα του. Μήπως μπορεί να μας ενημερώσει ο κ. Ρωμανός;».