Η σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών πέντε πολιτικών προσώπων θα προτείνεται στο πόρισμα της πλειοψηφίας της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα».
Στο «κάδρο» μπαίνουν οι πρώην υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης, Μάριος Σαλμάς, Ανδρέας Λοβέρδος, Μάκης Βορίδης και Δημήτρης Αβραμόπουλος.
«Περισσότερη υπομονή και λιγότερο άγχος» συστήνουν μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σε όσους προεξοφλούν τα συμπεράσματα του πορίσματος.
Όπως ανέφεραν τμήμα του πορίσματος που αφορά στο «Ερρίκος Ντυνάν», θα δοθεί από την πλειοψηφία στα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής το πρωί της Δευτέρας και εν συνεχεία θα συζητηθεί στην πρώτη από τις τέσσερις επόμενες συνεδριάσεις της επιτροπής.