Στον βανδαλισμό με αναγραφή συνθημάτων στους τοίχους του κτηρίου της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Κρήτη προχώρησαν άγνωστοι το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, που ανήρτησε φωτογραφίες στο Χ, την ευθύνη ανέλαβε «ομάδα που αποκαλείται «προλεταριακή περίπολος»».
«Άρρωστοι άνθρωποι οι οποίοι καταστρέφοντας δημόσια περιουσία και μάλιστα του Υπουργείου Υγείας, φαντασιώνονται ότι κάνουν επανάσταση» σχολίασε χαρακτηριστικά.
Καλημέρα σας!
Κατά τις νυχτερινές ώρες προχώρησαν σε βανδαλισμό μέσω συνθημάτων στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Κρήτη) και της εξωτερικής περίφραξης του αύλειου χώρου, από ομάδα που αποκαλείται «προλεταριακή περίπολος».
Επιπρόσθετα… pic.twitter.com/KBJ64kGUtB
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 8, 2025