ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι απαντά ο Ψαριανός για την ανάρτηση που άναψε «φωτιές»

Διευκρινίσεις για την ανάρτηση που έκανε στο Facebook σχετικά με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός .

 

«Κατ’ αρχάς να πω ότι δεν προκαλώ κανέναν, δεν βρίζω κανέναν, δεν προσβάλω κανέναν. Το ζήτημα είναι το εξής, σύντροφοι, συντρόφισσες, καρντάσια, πατριώτες, συναγωνιστές, δημοκράτες και οι υπόλοιποι: αυτά όλα είναι ένα παιχνίδι. Μπορεί να μην είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να ναι τάβλι, τένις, χόκεϋ επί χόρτου, με …ελέφαντες, αν είχαμε» τόνισε ο κ. Ψαριανός.

 

«Οι τρεις καλύτεροί μου φίλοι, είναι ΠΑΟΚ. Τέτοια λέμε, και γελάμε! Λόγω δικεφάλου, ο ΠΑΟΚ ήταν και η δεύτερή μου ομάδα. Κάποτε ήταν, γιατί τώρα μπορεί και να θέλουν να με κρεμάσουνε. Εγώ δεν θέλω να κρεμάσω κανέναν. Ούτε βρίζω ούτε απειλώ» πρόσθεσε ο βουλευτής.