Είναι νόστιμο και αυτή την εποχή (φθινόπωρο) είναι σε αφθονία. Οι σπόροι του και η υψηλή περιεκτικότητά τους σε ισχυρότατα αντιοξειδωτικά, είναι το μυστικό που έχει προσελκύσει τελευταία το ενδιαφέρον των ερευνητών.
Ο λόγος για το ρόδι, που πολλοί ονομάζουν και «κόκκινο χρυσό» λόγω της υψηλής διατροφικής του αξίας.
Ένα φρούτο με εξαιρετικά λίγες θερμίδες (γύρω στις 230 θερμίδες τα 280 γραμμάρια) και πολλές αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Δείτε ΕΔΩ 10 λόγους για τους οποίους αποτελεί το must της διατροφής μας: